Despre noi

Intreprinderea de Productie si Comert Tabita Com S.R.L. a fost fondata in anul 2004. Activitatea principala a intreprinderii este indreptata spre fabricarea incaltamintei de orice model si sortiment, precum si acordarea serviciilor pentru fabricarea incaltamintei companiilor in domeniu, ceea ce face cu succes.Scopul primordial consta in efectuarea   calitativa si cantitativa a serviciilor acordate. Zilnic aici activeaza aproximativ 120 de angajati. Aceasta fabrica are  tendinta de a se extinde si mai departe si de a fi loiala la orice propunere a clientului in scopul colaborarii si executarii comenzilor primite,pentru ca in rezultat sa obtina incaltamintea ce va prezenta o adevarata concurenta pe piata internationala.Incaltamintea este fabricata la nordul R. Moldova,fabrica fiind situata in or.Floresti.

  • Sectia de producere a incaltamintei pentru barbati, dame si copii include:
     trei benzi de cusut fețe pentru incaltaminte, cu capacitatea zilnica de 1500 perechi)
  • Sectia de producere a incaltamintei finite(sectia de talpuit si finisat a incaltamintei)

Deasemenea in Chisinau activeaza sectia de croire cu o capacitate zilnica de minim 600 perechi pe zi.Incepind cu anul 2007 aceasta intreprindere face produse pentru brandurile europene ca : Diadora,Hogan,Reropam, etc, deasemenea si exportind o cantitate mare de  marfa in Asia mijlocie.

        In anul 2016 a cunoscut o crestere de 45% prin faptul ca a reusit sa deshida o fabrica in România in care deja activeaza un anumit numar de lucratori, cu scopul de a putea vinde si pe piata Europeana.In fiecare an productia,cantitatea si calitatea produselor creste din ce in ce mai mult.Deasemenea in fiecare sezon al anului se schimba permanent colectiile datorita modelierilor specializati,iar acest lucru sporeste foarte mult profitul intreprinderii oferindu-i in fiecare an cit mai multe vinzari.

img
Unul dintre producătorii principali în domeniul de încălțăminte din țară
img
Muncitori de înaltă calificare, ce activează peste 15 ani
img
Utilizarea tehnologiilor moderne
img
O rețea de magazine proprii
img
Suprafața totală a producerii constituie mai mult de 3500 m2