Livrare și achitare

 Livrarea produselor se va face prin intermediul curierului nostru în maxim 3 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, oriunde in incinta orasului Chisinau, Balti,Comrat sau Durlești, fiind acceptate doar adresele pentru care livrarea nu necesită costuri suplimentare. În cazul în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire zonei  de curierat, se percep costuri suplimentare. În perioada campaniilor promoționale, termenul de livrare este de maxim 7 zile lucrătoare.

      În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul companiei, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma împreună cu consilierul clienți, numai în scris, prin e-mail.

                Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă prin primirea bonului de casa si talonul de garantie,acesta fiind valabil timp de 30 zile din momentul achizitionarii produsului solicitat  

                În ceea ce privește comenzile primite după ora 15:00, acestea vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite sâmbăta, după ora 12:00,  vor fi procesate în următoarea săptămână, luni.

                TABITA  își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de catre companie care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform  legii .

                Compania TABITA își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate  persoanelor care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.